Webmaster Erik Petersen
Webmaster Erik Petersen
> webmaster
> kontakt
Du er her > Start > webmaster

Webmaster

hedder Erik Petersen.
Født 1950 i København på Nørrebro. Opvokset i Islev i Rødovre. Har siden boet skiftevis på både Nørrebro og Østerbro omkring Fælledparken.

Nu er det Ishøj. Grønne omgivelser, landsby miljø og bilfrie omgivelser. - Byens støj og os fra tusindvis af biler er heldigvis lagt bag nu...

Jeg er udlært automekaniker, men har aldrig arbejdet i faget. Oliekrisen i begyndelsen af 70'erne satte en stopper for min karriere inden for biler.

I stedet blev det Post- og Telegrafvæsenet, det nu snart forhenværende Post Danmark, der fik glæde af mit virke.

Naturen, vandring - og musik
er kodeord. Naturen har fået stadig større betydning i mit liv og vandring er for mig en god måde at udleve behovet for natur, frihed og åbne vidder.

Oplevelserne får så nyt liv her på hjemmesiden, som er blevet en hobby.

Vandreturene har efterhånden bragt mig vidt omkring, og har åbnet mine øjne for andre kulturer og deres måde at leve livet på.
Webmaster på vandring ved Mariager Fjord Foto: Webmaster på vandring ved Mariager Fjord.

19 årig webmaster med guitar i den svenske natur Foto: 19 årig webmaster med guitar i den svenske natur. Jeg er opvokset med rock, blues og soul, men lytter også til folk, moderne, musik fra fremmede egne og en del klassisk.

Jeg kastede mig over de nye spændende muligheder med computere og cyberspace i 1998 og lærte mig at lave denne hjemmeside, som nu er udgave nr - jeg ved ikke hvad - siden starten juli 99.

Domænet erikpetersen.dk købte jeg i 2001.

Læs mere her: Om sitet.

kontakt webmaster her.

til top

oprettet marts 2001 - webmaster: erik petersen - opdateret: 04-05-2016