Du er her > Start > Bulgarien > Pirin bjergene > Dobriniste > Voyno House

Vandring i Bulgarien. Vandreture i Pirin bjergene.

Voyno House.

Logi i Dobrinitse.
Vores overnatninger var ordnet hjemmefra over internettet og svarede helt til forventet. Gæstehuset Voyno House drives af et bulgarsk/hollandsk par, Veselka og Hans, men det er hele familien der hjælper til fik vi indtryk af.

Hans har boet 4 år i Bulgarien, har lært landet at kende, og var os en meget stor hjælp de første dage under opholdet i Pirinbjergene.

Hans sørgede for transport til billige taxi priser da vi fandt ud af, hvor svært det var at komme rundt, når man ikke kunne læse busplaner og skilte i bussernes vinduer eller gøre sig forståelig for den sags skyld.

Det var en stor hjælp og både besvær og tid blev sparet.
Bulgarien. Voyno House, logiet i Dobrinitse. Ejeren Hans og svigerfaren
Foto: Bulgarien. Voyno House, logiet i Dobrinitse. Ejeren Hans og svigerfaren.

Det er et rent, pænt og velholdt logi. Hyggeligt indrettet med køkken og bad og en lille altan på bagsiden af huset med udsigt til naboernes huse og frodige haver.

Huset er takseret med 3 stjerner, men efter at have boet andre steder med 3 stjerner opgraderer vi uden tøven til 4.

Bulgarien. Dobrinitse. Værelset i Voyno House
Foto: Bulgarien. Dobriniste. Værelset i Voyno House.
Det ligger Hans meget på sinde at få gæster til stedet og få præsenteret mulighederne og vi fik snakket om bl.a. tog og busplaner/tider. Hans vil prøve at skaffe dem og på den måde servicere sine gæster.

Der kører tog til Dobriniste, som stopper i Bansko, men også en bus mellem Dobriniste og Bansko. Den kører Razlog, Bansko, Dobriniste og Goce Delcev.

Se mere på www.voyno.com og book: Voyno House eller til top

oprettet juli 2005 - opdateret: 14-02-2013